Prijzen

 

Wij verhuren ons Vaarthuis alleen voor een weekend, midweek of gehele week. Dit is altijd inclusief een bed- en handdoekenpakket en schoonmaak. Zo kunnen alle gasten rekenen op een ‘schoon schip’.
 
Midweek
Voor een midweek (ma-middag tot vrij-ochtend) afgemeerd in de jachthaven vragen wij 500 euro voor 4 personen. Voor iedere persoon extra komt er 50 euro per persoon bij.
 
Weekend
Voor het weekend (vrij-middag tot ma-ochtend) is de prijs 450 euro voor 4 personen en ook 50 euro per persoon extra. Alleen in het weekend is het mogelijk om het Vaarthuis voor 2 nachten te huren. We vragen dan 375 euro voor 4 personen (en ook 50 euro per persoon extra), met uitchecktijd uiterlijk 16.00 uur.
 
Week
Uiteraard is het Vaarthuis ook een gehele week te huur. Van vrijdagmiddag tot vrijdagochtend) betaalt u voor 4 personen 900 euro inclusief schoonmaak en een bed- en handdoekenpakket. Iedere volgende persoon kost 50 euro extra. Er kunnen maximaal 8 personen aan boord, waarbij onze ervaring is dat het met 6 personen nog echt comfortabel is. Dus voor een gezin van bijvoorbeeld 5 personen bedraagt de all-in prijs 950 euro voor een week, dat is dus 135 euro per nacht voor een unieke beleving op het water.