Comfort binnen en buiten

 

Het Vaarthuis is onder architectuur gebouwd. Door de strakke en eenvoudige belijning heeft het een prachtige contour mee gekregen. Er zijn veel ramen en deuren, waardoor het binnen in het Vaarthuis licht is en u altijd een mooi (uit)zicht op het water heeft.
 
Kindvriendelijk
Het Vaarthuis is opgebouwd uit moderne, onderhouds- en milieuvriendelijke materialen. Het dek is veilig en kindvriendelijk afgewerkt met een hoge railing en heeft in alle hoeken een heerlijk zitje. De ruime terrassen op de voor- en achterdek zijn bereikbaar via brede gangboorden. Deze heerlijke terrassen bieden een vorstelijke plek om te genieten van de omgeving. Het interieur is te bereiken via een viertal deuren verdeeld over alle vier de zijden.
 
Comfort
Het VAARTHUIS PUR SANG heeft het comfort van een woonhuis. Op de begane grond vindt u naast een verdiepte woonkamer die een prachtig uitzicht biedt op het water, een dinnette die omgebouwd kan worden tot extra slaapkamer. De stijlvolle designkeuken met grote voorraadkasten, koelkast, oven/magnetron en vaatwasser biedt u veel comfort. Het geheel wordt gecomplementeerd met een luxe ruime douche- en toiletruimte.
 
Slapen
Vanuit de woonkamer is via een open trap de bovenverdieping te bereiken. Hier bevinden zich twee slaapvertrekken met in totaal 6 slaapplaatsen.
Het interieur is zeer ruimtelijk vanwege de prachtige lichtinval vanuit de dakramen, vides en openslaande deuren.