Casa San Gentile

Op de grens van Piemonte en Liguria (Bloemenriviera) in de Alta Langhe bevindt zich Casa San Gentile, gelegen in de heuvels van de Langhe van waaruit je een adembenemend uitzicht op de 9 valleien van de Langhe met op de achtergrond de Maritieme Alpen eindigend in de Middellandse Zee. Casa San Gentile is een zogenaamde ‘rustico’, een oud Italiaans huis dat ooit is begonnen als ‘cachot’ op een wijngaard. 300 jaar geleden was het alleen een onderkomen voor de werkers op de wijngaard. 200 jaar geleden is het vergroot tot een arbeidershuisje en weer later is het uitgebouwd tot het huidige volume. Een groot huis voor maximaal 15 personen. En door de indeling ideaal geschikt voor twee gezinnen met ieder hun eigen privacy.

 

Alle gemakken voorzien
Uiteraard is het huis van alle gemakken voorzien. Naast de 5 slaapkamers en 4 badkamers is er een grote keuken met alle wenselijke apparatuur. Onder de portico is het tot s’ avonds laat geweldig toeven, ook omdat deze omgeving volledig vrij is van muggen. In plaats daarvan zijn er vuurvliegjes (schone lucht), roofvogels, vossen, hertjes en everzwijnen.

 

 

Het huis
Het huis ligt op een helling op een perceel van maar liefst 36.000 m2. Rust en stilte is daarmee gegarandeerd. Rondom het huis zijn allerlei leuke (schaduw) plekken. Voor de kinderen is er een trampoline, maar natuurlijk ook het geweldige zwembad. Vanaf het terras bij en in het overloopzwembad (infinity pool) heb je het mooiste uitzicht, waarbij de ‘million dollar view’ nooit gaat vervelen. Naast het prachtige zwembad ligt een privé strand waar het ook leuk is om te tennissen, beachvolleyballen of voetballen.

 

 

Prachtige omgeving
Rondom het huis is het al lekker om te wandelen, in de omgeving zijn er tal van wandeltochten, maar ook geweldige fietsroutes. En misschien wel het belangrijkste van deze ongerepte omgeving, heel veel authentiek goede restaurants en prachtige wijnboerderijen waar het fijn is om de beste wijnen van Italië te proeven en de fantastische keuken van Piemonte (slow food) te ervaren. En dat allemaal voor dezelfde prijs als de prijs die 200 km verder aan de Cote d’Azur voor fast food wordt gevraagd ;-)

   

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Uw vraag: